Sundepølsa Café Bergen

Serveringstips

Sundepølsa kan brukast til mange rettar, og er like god til suppe som til julemiddagen. Her finn du tips til korleis du kan servere Sundepølsa.

Sundepølsa skal trekkjast i 30 min.

Allergener: Melkefri og glutenfri, 88% kjøtt

Serveringstips - Betasuppe og Sundepølsa

Betasuppe og Sundepølsa

Betasuppe er ein tradisjonsrik norsk matrett som vert nytta over heile landet, med forskjellige lokale variasjonar. Som namnet seier inneheld betasuppe bitar av forskjellige grønsaker, og kan fint kombinerast med bitar av Sundepølsa .

Kålrabistappa og Sundepølsa

Kålrabistappe er eit perfekt tilbehør til saltkjøtt som Sundepølsa. Den smakar godt og setter ekstra farge på tallerkenen. Mange likar å lage ei kålrabistappe kun med kålrot, og andre syns det også er godt å tilsette både poteter og gulrøtter.

Serveringstips - Kårabistappa og Sundepølsa
Serveringstips - Poteter og Sundepølsa

Stekte poteter og Sundepølsa

Sundepølsa er ei grov pølse som gjer seg veldig godt til dei fleste sesongar, som for eksempel til ein deilig sommermiddag. Server den gjerne med stekte poteter og ein frisk salat.

Komle, salta kjøt og kålrabistappa

Komle er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager i kombinasjon med salt kjøtt som Sundepølsa, og kålrabistappe. Retten du ser på bildet blir servert på Café Bergen kvar torsdag, saman med Signes raspeballer, Brakstads bacon, og husets kålrabistappe.

Serveringstips - Komle, salta kjøt og kålrabistappa